MANİSA / YUNUSEMRE - Vestel Ortaokulu

Vestel Ortaokulu

75. YIL MAHALLESİ 5381. SOKAK NO17 YUNUSEMRE / MANİSA
Vizyon
Çağdaş bir altyapıya ve üstün niteliklere sahip personel kadrosu ile insani değerlere sahip , akademik becerileri yüksek ,hayata ve bir üst öğretime başarı ile hazırlanmış öğrenciler yetiştiren,İlçemizde “İLK”leri ve “EN”leri çıkaran bir Eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaçları doğrultusunda belirlenen ilkelere uygun ve evrensel değerlere bağlı,çağa adapte olabilen ,yenilikçi,gelişimci,yaratıcı,ufku geniş,akla değer veren,bilinçli ve kendini tanıyan,topluma ve ülkesine hizmet eden,bilimin ışığında yeteneklerini topluma aktaran,elde ettiği bilgileri insanlık değerine katkı sunabilecek şekilde kullanan ve yeni bilgiler üretebilen donanımda bireyleri bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla Eğitim-Öğretim faaliyetleri sunmaktır.
.
Başlama : 08.40 Bitiş : 15.30
Ulaşım
2,14,303,304 VEYA 7 NUMARALI ŞEHİR İÇİ HALK OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.75. YIL MAHALLESİNDE LALELİ CUMARTESİ KAPALI PAZAR YERİNİN YAKININDADIR.
75. YIL MAHALLESİ 5381. SOKAK NO:17 YUNUSEMRE / MANİSA
İLÇE MERKEZİNDE.
Sportif Etkinlikler
Her yıl yerel ve ulusal yarışmalarda bir çok dereceler ve ödüller elde ediyoruz.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları düzenliyoruz.
Proje Çalışmaları
Kodla(Ma)nisa projesi kapsamında kodlama ve robotik eğitimleri veriyoruz. Sene sonlarında "zümre şenlikleri" düzenliyoruz.